De oorsprong van de auto gaat terug tot de industriële revolutie en de geschiedenis ervan overspant eeuwen. De verschillende technologische evoluties van dit vervoermiddel hebben heel wat veranderingen teweeggebracht op sociaal, economisch en cultureel vlak. Opgehemeld of controversieel, het verhaal van de auto leest als een encyclopedie. De rode draad doorheen deze fantastische reis is erg duidelijk, want het gebruik van de auto zorgt op elk moment voor een echte betovering.

P - WYSIWYG - Alignment Left

Het begin

Eind 19e eeuw duiken de eerste voertuigen met ontbrandingsmotor op, samen met het eerste autosalon en de eerste autowedstrijden. De toon is gezet, de auto-industrie blijft zich ontwikkelen en innoveert om emoties, dromen en ontdekkingen te delen. Of het nu gaat om Carl Benz, Henry Ford, André Citroën of nog vele anderen, dankzij de grote namen konden we onze verplaatsingen verder ontwikkelen. Vandaag sta je ongetwijfeld versteld van de overvloed aan modellen die de fabrikanten aanbieden, maar dat was niet altijd zo vanzelfsprekend. Na anderhalve eeuw onderzoek, vooruitgang en steeds verder doorgedreven ontwikkelingen kun je vandaag kiezen voor een auto die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Mensen in vervoering brengen betekent een ervaring bieden die de verwachtingen overtreft en een echt 'wow'-effect creëert. Dat lukt niet zonder rekening te houden met de mening van de bestuurders en dat toont aan dat de autosector goed luistert. Doorheen al die jaren is er een zeer sterke band ontstaan om de diversiteit van de modellen aan te voeren en zo veel mogelijk mensen te bekoren. 

P - WYSIWYG - Alignment Left

De continuïteit

De automobielsector heeft de droom om steeds beter te worden en aan de eisen van onze samenleving te voldoen. Een enorme ambitie om waar te maken, de hoeveelheid werk is immers indrukwekkend. De komst van de elektrische auto is een nieuwe revolutie die niet eenvoudig is, noch voor de fabrikanten, noch voor de bestuurders. Meer dan 50 jaar lang liet de auto alle vrijheid om eenvoudig te rijden en te reizen toe, zonder al te veel beperkingen. Vandaag zullen die gewoontes veranderen en past iedereen zich aan een nieuwe verantwoorde mobiliteit aan om bij te dragen tot een gemeenschappelijk engagement. En opnieuw gaat de sector de uitdaging aan. De technologie is voorhanden en de voortdurende verbetering zal je nog heel wat onvergetelijke momenten bezorgen. Eens te meer een bewijs dat de auto nog steeds mee is met zijn tijd en zijn gebruikers. Deze symbiose zorgt trouwens voor een aanhoudende continuïteit, een toewijding die zeldzaam is in de industrie.

P - WYSIWYG - Alignment Left

Magie

Alles evolueert tegenwoordig zeer snel en het wordt soms ingewikkeld om een auto te kiezen. Welke auto en vervolgens welke motorisering, welk uitrustingsniveau, beslissingen over de prioriteiten en over de verschillende diensten … Maar eerlijk gezegd, wat een plezier om over zoveel mogelijkheden te kunnen beschikken. Er zijn heel wat keuzes die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel het gezin, het werk, rijplezier, activiteiten en vakanties, steeds rekening houdend met je budget, de kostprijs, het milieu en jouw persoonlijke criteria. De auto, dat is voldoen aan de eenvoudige behoefte voor verplaatsingen maar net zo goed een genot om te dromen van luxueuze bolides. Met hun magische toets denken de fabrikanten aan nagenoeg alles en blijft de toekomst veelbelovend. Met het hoofd of met het hart, de auto is zonder twijfel een schitterende mobiliteitstool.

P - WYSIWYG - Alignment Left
Interessant?