If the page takes too long to load it is possible that you have disabled javascript in your browser. Please visit https://www.enable-javascript.com/ to find out how to enable javascript on your browser

Waarom deze website?

Welkom op AskOTO de plaats waar je snel al de nodige informatie vindt over de aanschaf van een nieuw voertuig. En waar de meest voorkomende vragen rond het gebruik van een Auto, Moto of Van (lichte commerciële voertuigen) een duidelijk antwoord krijgen.

Op AskOTO ontdek je advies op maat om het te helpen de beste beslissing te nemen.

Wij hebben als doelstelling jou correct en nauwkeurig te informeren over alle aspecten waarin je interesse zou kunnen hebben. AskOTO is een neutraal niet commercieel platform, beheerd door FEBIAC de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie. De inhoud van de artikels op AskOTO is niet door merken gesponsord zodat jij in alle vrijheid je eigen keuzes kan maken.

Als er voor bepaalde veel voorkomende vragen op AskOTO nog geen antwoord staat, zal jouw vraag door het systeem worden opgeslagen. Wij zetten dan alles in het werk om het platform zo mogelijk aan te vullen met de nodige informatie. Kom onze website dus regelmatig bezoeken!

Wij wensen jou veel leesplezier.

P - WYSIWYG - Alignment Center