De Automotive eMotion Summit 2024 zal plaatsvinden in de SkyHall op Brussels Airport van 20 tot en met 22 februari 2024. Duik mee in het hart van nieuwe ontwikkelingen, technolgieën en innovaties, kortom alles wat je behoort te weten over de wereld van Fleet, met bijna alle belangrijke automerken die vertegenwoordigd zullen zijn (meer dan 85% van de fleet market).

Ontdek op 20 februari de politieke en beleidsmatige trends en ontmoet de belangrijkste beleidsmakers die de toekomst van de mobiliteit zullen vormgeven.

Ook op 21 februari voorzien we in de voormiddag een rijkelijk gevuld programma met alle topics die B2B aanbelangen. Kom in contact met tal van experts uit de sector: merken, servicepartners, mobiliteitsfacilitators, enz.

22 februari is volledig gewijd aan de B2B fleet market. Ontdek groeistrategieën, aanbiedingen van de exposanten maar ook hun nieuwe technologieën. Bespreek ook met hen al uw vragen aangaande de transitie naar zero-emissie bedrijfswagens.

Reserveer nu uw ticket via ons ticketplatform en ontdek alles wat u moet weten over de nieuwe revolutie binnen de autowereld. De afspraak met de toekomst van uw bedrijfsvloot begint op 20 februari 2024.

Online ticketing: https://aesticketing.be/