FEBIAC viert zijn in 2024 125ste verjaardag en stelt de laatste voorbereidingen op punt voor zijn Automotive eMotion Summit. Dit grote nieuwe evenement belooft een must te worden voor alle professionals uit de Belgische automobielsector.

Shaping Policies & Fleet Innovations

Onder het thema "Shaping Policies & Fleet Innovations" biedt de Automotive eMotion Summit een hoogwaardig en uitgebreid programma met keynotes, conferenties en debatten. Deze discussies zijn bedoeld om de vooruitgang, verwachtingen en behoeften van de automobielsector te onderzoeken, in samenwerking met beleidsmakers, met het oog op het bevorderen van schonere, veiligere en betaalbare mobiliteit.

Het evenement omvat ook een tentoonstelling van voertuigen, producten en diensten die specifiek gericht zijn op de fleet- en B2B-markt en biedt deelnemers een unieke kans om de nieuwste innovaties te ontdekken. Onder de tentoongestelde voertuigen bevinden zich 4 Belgische of Europese primeurs voorgesteld door de merken Polestar, BMW, Ford en Maxus.

Een evenement op zich

Andreas Cremer, afgevaardigd bestuurder van FEBIAC: "De Automotive eMotion Summit is ontstaan uit de behoefte om een open dialoog met de politiek te onderhouden, vooral in dit verkiezingsjaar. Het is ook een gelegenheid voor Fleet- en B2B-spelers om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat ons evenement absoluut geen 'light' Autosalon is. Het is een apart evenement met zijn eigen doelstellingen en identiteit."

Een programma op topniveau

Het programma van de Automotive eMotion Summit omvat een reeks spraakmakende conferenties, met deelname van talrijke politieke kopstukken, waarvan u de namen kan terugvinden in het programma, evenals deskundigen uit de industrie, waaronder verschillende vertegenwoordigers die speciaal uit de Europese hoofdkantoren van automerken komen. Politieke debatten, productpresentaties en discussies over de toekomst van de auto-industrie staan ook op het programma.

Hoe kunt u hieraan deelnemen?

Bezoekers kunnen toegang krijgen tot de Automotive eMotion Summit door uitgenodigd te worden door een exposant of eventpartner, of door een ticket te kopen via de online ticketdienst op: aesticketing.be

Volledig programma: https://aesticketing.be/program/