Op het programma op 13 januari: openingsceremonie en lasershow

Tijdens de avant-première openingsceremonie zal het Autosalon open zijn vanaf 15.00u. Het aantal plaatsen is beperkt, zodat de bezoekers in alle rust het Salon, de exposanten en de animaties kunnen ontdekken. Op de gevel van Paleis 5 is er ook nog een verrassende lasershow. Alle paleizen zijn toegankelijk tot 23.00u.

Download hier het plan van het salon

Paleis 5,6,7 en 11 Al je favoriete automerken
 Nooit eerder waren er zoveel merken als op de 100Ste verjaardag van het Autosalon. Het is een feestelijke editie geworden in het teken van technologie, duurzaamheid en plezier. Bezoek de stands van je favoriete merken, verdeeld over Paleis 5, 6,7, 9 en 11. En ontdek alles wat je moet weten over de nieuwste technologieën en elektrische wagens. Bij deze editie ligt de nadruk op informatie. Maar ook …
Paleis 6       The Avenue
 De Dream cars Avenue is een echte must! Je kunt er een aantal exclusieve merken bewonderen zoals Aston Martin, Jaguar, Lotus, McLaren, Mercedes-Benz en Land Rover.
Paleis 9  Verkiezing van de ‘Auto van het Jaar’
 Een première in de geschiedenis van het Salon van Brussel: op 13/01 om 12.30u wordt de ‘Auto van het Jaar 2023’ bekendgemaakt. De winaar en finalisten worden gedurende het hele Autosalon tentoongesteld in Paleis 9.
 Formule 1 en eSport
 De race- en e-gamingfanaten zullen niet ontgoocheld zijn! Speciaal voor hen is er een hele wereld gewijd aan F1, met vijf generaties wagens van 1987 tot 2009. Deze bolides zagen een hele generatie piloten groot worden: Derek Warwick, Eddie Cheever, Jean Alesi, Johnny Herbert, …
 Win een echte racecircuitervaring !
 De fans van simracing worden ondergedompeld in een 100% virtuele maar heel realistische race. Redbull en Porsche organiseren deze wedstrijd met maar liefst 12 racesimulators en een dertigtal spelconsoles. Zet je beste tijd neer! De winnaar krijgt een echte rijervaring aangeboden op het Red Bull Ring circuit aan boord van een Porsche. We raden aan om in te schrijven op de website born2drive.be of aan de stand van het Salon (zolang er plaatsen zijn). Inschrijven is gratis. Veel geluk aan iedereen! De finale vindt plaats op zondag 22/01/2023.
De Patio 15 iconische wagens en de film ‘100 jaar Autosalon’
 Niet minder dan 15 emblematische wagens van de voorbije 100 jaar worden tentoongesteld in de Patio. Deze modellen werden gekozen omwille van hun populariteit, technologische vernieuwing en de impact die zij hadden in onze samenleving. Mis ook zeker niet de iconische film “100 jaar Autosalon”, met heel wat momenten en weetjes van het Autosalon gedurende de laatste 100 jaar. Een waar pareltje van de hand van Louis Gendebien !